fredag 11 december 2009

Vi har varit på semester

Som en del av vår byggfria månad har vi varit en vecka på semester. Två dagar efter vi flyttade upp på ovanvåningen bar det av till Spanien. Så skönt värme, bad och god mat. Inga beslut att ta. Precis vad vi behövde efter denna jobbiga höst. Skönt att få alla SMS om hur regnigt det varit i Sverige när man själv har 24 grader varmt och sol......Men nu är vi tillbaka i verkligheten och jag ska försöka ta lite bilder i helgen.

5 kommentarer:

Ika sa...

Du skojar, när ni väl kommit upp o få sova i egna sovrummet så stack ni? Jag hade längtat så efter att få komma hem igen.
Förstår dock att man vill komma till solen o värmen o ljuset just nu. Det är jobbigt att vandra runt i mörkret.

Vimsingen sa...

Jo, det var lite som i reklamen, när får vi åka hem? Framför allt när man ligger i hårda sängar och vill hem till sitt eget sovrum. men vi hade en avkopplande semester.
kram
Vilma

Soltorp sa...

Så härligt för er och sen kanske man ser sitt hus med andra ögon när man kommer hem och orkar ta tag i resten eller? Kram kram från Vivi Soltorp

Jenny sa...

Jaha, ni har varit på Tres Vidas, ser jag. Har varit där några gånger, men jag har alltid varit nöjd;) Fast sängarna brukar vara hårda, det håller jag med om...

Helene sa...

Perfekt tid att åka utomlands.
Var i Spanien var ni?

Välkommen hem igen!
Kram Helene