fredag 15 maj 2009

Fönster beställda!


Vi har beställt fönster. Det blev SP fönster. Anledning till av vi valde SP fönster var att de har ett fönster som är väldigt likt det fönster vi har idag samt att vi hittat en Internetbaserad firma som kunde ge ett bra pris.
Ska bli spännande att se hur det fungerar men hitills har de varit snabba kunniga och hjälpsamma. Vi var i kontakt med byggahemma.se och när jag pratade med dem i telefon var de hjälpsamma. Men när jag mallade dem för att få en offert så hänvisade de till deras hemsida. Inte så kul för mig som har en del specialmått. Nu säljer de allmogefönster så det går inte riktigt att jämföra men de låg 30% högre i pris.
Byggma som ligger nära som skulle skicka en offer i början av veckan men har inte hört av sig. Trist, de verkar annars så trevlig och hjälpsamma.
Leverans vecka 26-27 är det sagt. Nu ska vi ta tag i dörrbeställningen!

8 kommentarer:

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Håller tummarna stenhårt att det klaffar för er med beställningen. Vi fick nämligen vänta läääänge och vi har INGA specialfönster. Men det berodde nog mest på att SP:s återförsäljare som vi handlade av är en idiot.
– Ni får fönstren veckan innan midsommar, sa han.
De kom i slutet av augusti...

Ha en härlig helg!

Jenny sa...

Vem köpte ni ifrån? Bygglagret?

Vimsingen sa...

Leena: Vilen mardröm. De sa att föra sommaren hade det varit extremt mycket att göra med 10-12 leveranstid. Men man vill ju bli bra bemött OCH få sina fönster när det är sagt.

Jenny: Vi har köpt från ett företag som heter http://www.fondamenta.se. Jag rekomenderar dem inte än med tanke på att vi inte har fått fönstern än. Men hititlls har de varit bra att ha att göra med.
/Vimsingen

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken

Jenny sa...

Fondamenta...Ler... Det företaget drivs av en fd arbetskamrat till min man... Att vi inte ens kommit på tanken att kolla med dem;) Tack för tipset, och hoppas att ni blir nöjda.

Dammråttan sa...

Härligt att ni är igång!

Att åka iväg var nog det bästa vi kunde göra! Det var värt varje krona, eller euro... å många blev det...

Ha en bra vecka!
/Maya

Mitt smultronställe sa...

J det är ju en del pengar vi pratar om och då vill man ju att det blir rätt!!! Och så skall det gå snabbt!!

Hoppas ni får en bra vecka, Camilla.

Huset på Marbogården sa...

Härligt att få det undanstökat:)