onsdag 27 maj 2009

Fort, fort, fort

Allt går fort nu. Papper ska hit, försäkringar tecknas. Alltid saknas det något papper. Vår arkitekt är vi lite sura på då han dragit alldeles för länge på konstruktionsritningarna så nu börjar det bli panik. Men maken piskar på honom. Byggaren var hos oss igår. Byggsamråd bokat 23 , byggstart v 24…. Det är ju inom två veckor! Färdig tror han sig vara i början augusti, senast sista augusti enligt kontraktet. Och mitt i allt detta har maken och jag ganska tunga arbetsveckor fram för oss och alla aktiviteter i skolan som sker. Hu det är bara att kavla upp armarna och gräva i pappershögarna.

9 kommentarer:

Huset på Marbogården sa...

Tack för titten! Känns otroligt skönt att lämna över till målaren. Hos er verkar det ju hända mycket också, skall bli spännande att följa ert bygge:)

Ika sa...

Så spännade det låter, nästan som om en raket skall starta river ni loss nu. Hoppas att inspiration kommer ge er den energi ni behöver.

Dammråttan sa...

Hallå!

Nu börjar det en roligt slitig och intensiv tid för er. Ett tips är att ta mycket bilder fast man ibland inte orkar. Det är bra att titta på när det känns som inget händer...

Vi har inte bestämt golv i köket än. Vi får se hur vi gör. Vi velar...

Kram/maya

Dammråttan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Malin sa...

Spännande vi är äntligen i gång! nästa vecka ska de börja resa stommen...
hälsar
/Malin

Fia sa...

Så mycket på G va häktiskt men spännande!
Fia

Jenny sa...

Vad kul att det går fort! Måste kännas härligt att det äntligen börjar hända nåt!

Taklyftet sa...

Jösses här går det undan!
Det måste kännas härligt.
Det kommer nog dröja några veckor till innan vi får upp tapeterna men det mest kommer nog att vara målat inom någon vecka.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Men åh, vad roligt ändå, att ni är på banan. Och vilken jädra snygg ytterdörr!! Bra val!
Det ska bli så himla kul att följa ert "lyft".