onsdag 20 maj 2009

Smed sökes!

Efter att fönster och dörr är beställda kommer vi nu fram till att vi måste fixa räcket till våra två franska balkongerna. Vi har ju redan från första början vetat att vi ska ha två franska balkonger med någon form att balkongräcke i smide. Men nu måste detta bli mer konkret än så. Vi måste få tag i någon som gör sådan räcken. En smed troligtvis.
Har surfat runt på nätet med ganska magert resultat. Verkar inte som om smeder gör så värt mycket reklam för sig. Ska från en av grannarna som beställde en järngrind förra året om de har någon att rekommendera. Vår byggare är bortres denna vecka så honom kan vi inte fråga. Så snälla om det är någon som har något bra tips i denna fråga, lämna en kommentar!


Annars får ni ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej Vilma,

jo visst vore det skönt om man bara kunde "byta" ut färger vart eftersom tycke och smak förändras:)

Är inne på att en variant som blir ljus. Tycker jag inte om det eller tröttnar efter ett eller två år målar vi det svart... som var det jag ville ha från början.

Smed var det ja. Vi känner en kille som är väldigt ung (23 år) Han är en ganska nybliven smed. Jag har sett verk som han gjort till sig själv som är superfina. Det verkar som om han är duktig trots sin ringa ålder och korta tid i branchen. Kan det vara något för er?

Kram maria

Huset på Marbogården sa...

Min man har jobbat som smed i 24år, men antar att vi bor förlångt ifrån varandra....Men där vi bor finns det 2 smides firmor, så tycker att det borde väl finnas där du också bor.
Lycka Till och kram.

ColonialEast sa...

Får ni tag på någon bra så får ni gärna rekommendera smeden till mig. Leta också. Hade en här för något halvår sedan. Ska nog kontakta honom igen. Håller med om att det inte är så lätt att hitta smed på nätet, har också försökt!

VITA NYANSER sa...

Hej! Vad kul att du kikade in till mig! Vilket underbart fint hus ni har!

Ha en skön helg!
Kram L-L

Gårdsromantik sa...

Hallå där!!!!

Jag bor granne md en smed - kika in i mitt inlägg idag - jag har länkat till honom längst ned i inlägget!!!

Kram Maud

Johan Sangberg sa...

Hej

Trevligt att läsa om erat projekt med Fru Vilmas Hus. Angående Franska Balkonger och räcken som tillverkas i smide så har ni en smed här :-) Jag har gjort massor av smide i form av handsmidda och exklusiva räcken till fina villor och hus. Kika gärna in på min hemsida så kan ni se mina arbeten....
http://www.sangbergkonstsmide.se

Vänligen
Konstsmed
Johan Sangberg