tisdag 3 augusti 2010

Att gräva ner studsmattan


Vi planerar arbetet i trädgården. Har vi tur kommer trädhuggaren denna vecka eller nästa och sedan kan grävis börja det tunga arbetet med att ta bort alla rötter och iordningställa marken. En sak som vi vill göra är att gräva ner studsmattan. Barnen älska studsmattor men de är ganska stora och otympliga. Men man kan gräva ner den. Det jag håller på att ta reda på är om hållet behöver dräneras och hur man rengör under studsmattan .Vill inte ha en hög med löv som multnar och en massa ohyra. Så här gör man enligt studsexpessen när man gräver ner studsmattan. Här kan du också få bilder på hus man gör.


Gräv ner din studsmatta

Du kan enkelt gräva ner våra runda mattor så de endast blir 3-4 dm höga. 1. Gräv en grop2. Montera studsmattan utan den övre bensektionen och placera mattan ovanför gropen.3. Kontrollera att det är 90 cm mellan mitten på hoppduken och botten på hålet.

Ser väl inte så svårt ut, framför allt inte om man har en grävmaskin?

2 kommentarer:

färgtrappan/m-l sa...

Gräva ner? Oj, det visste jag inte att man kunde göra - Då kanske sonen kan få sig en studsmatta till slut ändå. ;)
Får man kolla vidare på...

Susie sa...

Otroligt skönt att få studsmattan nedgrävd, den blir ju annars otroligt iögonfallande.

Vi har köpt begagnad gatsten som vi ska använda som kantsten. Får se hur långt den stenen vi fått tag på räcker, förhoppningsvis iaf till hela framsidan :)