lördag 6 november 2010

Fall åt fel håll

Vi är jättenöjda med vårt badrum. Sypernöjda faktiskt. Tills vi börjad duscha och vattnet ran ut på golvet och inte ner i brunnen. Badrumskille var här och granskade och sa utan omsvep att så här ska det inte se ut. Det är två rader plattor som borde ha lutat mer. Så han ska göra om det. Skönt att det inte blev någon diskussion i alla fall. Bilder på badrummet kommer!

6 kommentarer:

Susie sa...

Så trist att det inte blivit rätt första gången, skönt att de inte argumenterade emot iaf!

Ser fram emot bilder, kram

Emmas utsikt sa...

Sånt är så jäkla typiskt! Vi har lite problem med det vi också, men vi orkade inte bry oss. Badet är så lite, så det är svårt att gör nåt med det.

Kram,
Emma

PS
Visst var det konstigt med nattöppet?!

Magnus sa...

Det är ju viktigt att tänka på att det inte är plattornas lutning som spelar någon roll utan är ju fallet på flytspacklet under plattorna som är det viktiga.

Om han bygger upp med mer fix så rinner ju vattnet åt fel håll udner plattorna. Viktigt att tänka på.

studio karin sa...

Härlig med en badrumskille som rättar till det utan krux! Då har ni fått tag i en juste kille i a f. Se till att ni inte behöver betala extra också. Vi stred mot en badrumsfirma som hade byggt lustiga-huset-vågigt golv i vårt badrum i förra lägenheten, det blev pölar lite här och var! Och ändå skällde ägaren ut mig för att jag "orsakat honom en besiktningsprick" i registret. :/
karin

Livet på Marbogården sa...

Hej!

Vad dålig jag har varit på att titta in här under hösten, men nu har jag kollat igenom din blogg. Roligt att se huset i "sommarskrud" Ha det bäst, kram.

Linda sa...

Vi hade precis likadant. När badrummet äntligen var färdigt efter sex veckor och vi skulle duscha så rann vattnet ända till handfaten... Mina hantverkare var som tur var också snabba att fixa detta. De skämdes nog för vad de åstadkommit :) Alla kan ju ha en dålig dag och misslyckas, fast en sådan här sak tycker man borde vara A och O för en badrumsnisse.