söndag 3 oktober 2010

Att rulla ut gräs

Gräset kom i fredags. Fyra lastpallar med totalt 250 kvm gräs.

När man väl fått in tekiken gick det ganska fort, men efter någon timme var både armar, rygg och ben helt slut. Fy vad tungt det var! Varje rulle väger ca 10 kg och innehåller 1 kvm gräs.

Men på kvällen var allt gräs på framsidan färdigrullat och vi kunde nöjda sätta på vattenspridaren och börja vattna vår nya fina gräsmatta.

Gräsmattan gör en stor skillnad för trädgården som nu mer och mer börjar likna en
villa trädgård


Riktigt klara blev vi inte, dels saknades det lite gräs, och dels var vi jättetrötta framåt kvällen så baksidan får ni se en annan gång.
Nu är det vattna och åter vattna som gäller så att gräsmattan mår bra och växer fast i underlaget.


9 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Bonus, runt 1500 franska dikter översatta och tolkade av mig:

Ordgaller

- Peter Ingestad

Soltorp sa...

Åh så coolt, vilken skillnad så snabbt! Vad kul! Det är så spännande att följa er trädgård! (jag gissar att ni har rejäl träningsvärk idag eller?) Det lät tungt och så vill man bli klar och bara kör på....jag är lite stel i armarna efter målningen igår men idag blir det fortsättning! Kram Vivi

Viveka Gulda sa...

Jag tycker att det är så fantastiskt att se ert hus. Det har ju blivit så otroligt fint. Och nu allt arbete i trädgården. Tänk, snart är ni färdiga.. vad ska ni göra då:)?

Susie sa...

Så tydligt den tanke ni haft med huset kommer fram nu när "sista" detaljerna så som gräsmattan kommer på plats. Trädäcket ser riktigt fint ut också!

Mårtensdrätt sa...

Riktigt fint, vad härligt med färdig gräsmatta.
Det kommer att bli så fint
Kramen
Ulrika

Ika sa...

Oj vilken skillnad! Nu ser man anläggningarna vid altanen o staketet med mur ser man helt annorlunda. Wow....är det inte dags att lägga upp en ny bild på huset i högerspalten nu?

villabernsborg sa...

Vad fint det blir ååå vilket jobb ni gör! Imponderande :)

/ Fia

Ett hus i skogsbacken sa...

Ser riktigt härligt ut! Vi hinner nog inte fixa med vår trädgård så mycket som vi hade velat denna höst, men vi har fått hit flera last med jord för att förbereda för gräsmattan. Vill också ha rullgräsmatta då jag gärna vill hinna få gräs till nästa sommar. Är det stor skillnad i pris mot att så? Lycka till med arbetet i trädgården, ser kul ut! /Elin

Emmas utsikt sa...

Snyggt! Vi tog också rullgräs och det är så himla bra!

:)