söndag 18 juli 2010

Altanbygget är i gång!

Trots att jag hela tiden återkommer till att vi ska ta ett projekt i taget är vi nu i gång med sommarens tredje projekt. Altanbygget. Badrummet bygger badrumskillen så där har vi inte så mycket att göra. Har leta blandare och dusch under dagen, men det känns som det är under kontroll.
I köket har vi fått tillbaka våra luckor som nu är vitlackerade. Kruxet är att hitta handtag som passar. Vi har ett som vi gillar men det ska beställas via Malbodal och deras fabrik har semesterstängt i 4 veckor.... och innan dess vill vi gärna ha upp våra luckor. Och innan vi har handtag är det ingen ide att sätta tillbaka luckorna. Mer besvär än det ger något faktiskt.
Så, medans vädret fortfarande är vackert så ska altanen byggas. Kommer att bli en klasisk altan med krysstaket.

5 kommentarer:

Ika sa...

Kommer bli jätte fint med en altan där. Klart man måste frångå sin planering med något sidoprojekt, hör liksom till.

Livet på Marbogården sa...

Oj vad ni står i:) skall bli roligt att se hur altanen blir. Kram

kaos i ett vitt hus sa...

hej!
hittade din blogg när jag googlade på takkupor.. va fint erat hus har blivit!! vi håller på å bygger ut å ska göra en takkupa. jag håller på att bli tokig för jag kn inte bestämma hur jag vill ha den. min man håller på att bli ännu tokigare ;) kika gärna in till mig om du har lust och om du vill får du gärna tycka till om vår blivande takkupa :)
ha det gott!
/ninna

Ika sa...

Om exakt en vecka åker vi till Grekland för en veckas välförtjänt semester i solen! Ska bli så skönt men man kommer nog sakna sitt kök lite grann!!

Mårtensdrätt sa...

Det kommer att bli jättefint, jo vårt lilla hus fortskrider så sakteliga, vi är inflyttade så det känns bra att vara på plats
Hoppas semester och sommaren är bra:)
Kramen